На Луганщині госпіталізували п’ятьох дітей, які отруїлися в школі-інтернаті

На Луганщині госпіталізували п’ятьох дітей, які отруїлися в школі-інтернаті

Укрінформ
На Луганщині п’ятеро неповнолітніх вихованців спеціалізованої школи-інтернату були госпіталізовані з попереднім діагнозом «харчове отруєння», поліцейські встановлюють обставини отруєння дітей.

Про це інформує поліція Луганської області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що 25 листопада вночі до поліції міста Кремінна надійшло повідомлення диспетчера швидкої медичної допомоги про госпіталізацію 5-х неповнолітніх дітей віком від 7 до 10-ти років з попереднім діагнозом «харчове отруєння».

«За попередньо інформацією встановлено, що близько 2 години ночі п’ятьом вихованцям Кремінської спеціалізованої школи-інтернату стало зле, підвищилася температура тіла. Вихователька викликала екстрену медичну допомогу, яка госпіталізувала дітей до медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Тож наразі на місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи та криміналістичної лабораторії, керівництво Слідчого управління ГУНП та прокуратури, представники Держспоживслужби. Правоохоронці встановлюють причини отруєння дітей.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі внесли цю інформацію до ЄРДР за ст. 325 Кримінального кодексу України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням).

Як повідомлялося, на Житомирщині поліція розпочала розслідування отруєння 11 школярів через вживання побутової хімії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-