Учні на Житомирщині отруїлися засобом для чищення кераміки

Учні на Житомирщині отруїлися засобом для чищення кераміки

Укрінформ
На Житомирщині 11 учнів гімназії отруїлися через вживання хімічної речовини, яку використовують для чищення побутової кераміки

Про це повідомляє Житомирська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«Установлено, що 24.11.2021 один з учнів загальноосвітньої школи, що в Черняхівському районі, приніс до школи хімічну речовину, яку використовують для чищення побутової кераміки та «пригостив» інших школярів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 11 школярів госпіталізували до обласного медзакладу, де їм надали невідкладну допомогу. Наразі самопочуття дітей задовільне, двох уже виписали додому.

За попередньою інформацією, сім’я 11-річного школяра, який приніс хімзасіб до школи, виховує ще двоє неповнолітніх дітей та перебуває на обліку у центрі соціальної служби місцевої громади через неналежне виконання батьківських обов’язків.

Ювенальні прокурори Житомирщини розпочали кримінальне провадження за фактом неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей (ч. 1 ст. 137 КК України).

Як повідомляв Укрінформ, на Житомирщині 11 учнів гімназії в селі Дівочки отруїлися через вживання невідомої побутової хімічної речовини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-