На Сумщині – новий керівник поліції

На Сумщині – новий керівник поліції

Укрінформ
Голова Національної поліції України Ігор Клименко представив у вівторок особовому складу поліції Сумської області їх нового керівника – Сергія Чижа.

Про це інформує відділ комунікації поліції Сумської області, передає Укрінформ.

«Новопризначеного очільника ГУНП в Сумській області глава Нацполіції охарактеризував як професіонала та досвідченого і відповідального керівника, який пройшов шлях від слідчого до заступника начальника поліції Харківщини», - йдеться у повідомленні.

Також під час зустрічі Клименко подякував за роботу Олександру Анохіну, який очолював обласне управління поліції з липня 2020 року.

Очільник Нацполіції під час виступу наголосив, що головна задача поліції – це підвищення рівня довіри населення, і що громадяни, які проживають у найвіддаленіших куточках Сумщини, мають відчувати і знати, що поліція – це орган, куди вони завжди можуть звернутися і який захистить їх від будь-яких протиправних посягань.

Зі свого боку Чиж подякував главі МВС Денису Монастирському і Клименку за довіру очолити обласне управління поліції і уточнив, що він зобов’язується робити все залежне, щоб зберегти всі здобутки, напрацьовані попереднім керівником, та примножити їх.

«Своїми першочерговими завданнями вважаю забезпечення публічної безпеки та правопорядку на території області. На особливому контролі буде розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів. Я завжди відкритий до спілкування і розраховую на співпрацю з представниками влади, ЗМІ та громадськості», - сказав Чиж.

До цього Чиж працював на посаді заступника начальника управління – начальника слідчого управління ГУНП у Харківській області.

Як повідомлялося, 1 вересня Клименко представив нового керівника поліції Харківщини - наказом Голови Національної поліції України на цю посаду було призначено Станіслава Перліна.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-