У Хмельницькому попрощались із загиблим в зоні ООС спецпризначенцем

У Хмельницькому попрощались із загиблим в зоні ООС спецпризначенцем

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому попрощалися із загиблим в зоні проведення операції Об’єднаних сил 33-річним спецпризначенцем Убертом Мрачковським.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють місцеві ЗМІ.

«У Хмельницькому попрощалися зі спецпризначенцем Убертом Мрачковським. Він загинув від кульового поранення в голову під час обстрілу українських позицій у п’ятницю, 19 листопада. Без чоловіка та батька залишилися дружина й син», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що із загиблим попрощалися на території військової частини. Героя поховали на Алеї Слави у мікрорайоні Ракове в Хмельницькому.

Уберт Мрачковський упродовж 2006-2011 років проходив військову службу у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді. З початком російської агресії у квітні 2014 року пішов добровольцем на фронт. Брав участь в боях за Савур-Могилу, де отримав поранення.

У Хмельницькому попрощалися із загиблим в зоні ООС спецпризначенцем / Фото: vsim.ua

Згодом військовий повернувся до лав захисників і проводив евакуацію поранених у боях за Дебальцеве. У 2015 році його призвали до 3-го окремого полку спецпризначення, де у 2016 році він підписав контракт. У 2017 році Мрачковський перевівся до 8-го окремого полку спецпризначення на посаду старшого розвідника-снайпера.

Уберт Мрачковський посмертно нагороджений орденом «За мужність» II ступеня.

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю, 19 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил внаслідок обстрілу з боку російських найманців загинув український військовослужбовець, старший солдат Уберт Мрачковський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-