У Запоріжжі маршрутка влетіла у вантажівку, є постраждалі

У Запоріжжі маршрутка влетіла у вантажівку, є постраждалі

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі внаслідок зіткнення мікроавтобуса та вантажівки постраждало шестеро людей.

Про це повідомили в ГУНП у Запорізькій області, передає Укрінформ.

“19-го листопада близько 6-ї години ранку по вулиці Південне шосе у Запоріжжі сталася ДТП, в якій постраждали шестеро людей. На місце аварії прибула слідчо-оперативна група поліції, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, рятувальники ДСНС, медики швидкої допомоги”, - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter 1988 року народження їхав по маршруту с.Володимирівське – Запоріжжя. В салоні маршрутки, за попередньою інформацією, перебувало приблизно 8 пасажирів.

Попереду автобуса по вулиці Південне шосе зупинився вантажний тягач Renault із напівпричепом. Водій маршрутки не витримав безпечної дистанції та не прийняв своєчасних заходів для об’їзду вантажного автомобіля. В результаті сталося зіткнення.

Тілесні ушкодження отримали водій автобуса та п’ятеро пасажирів – троє чоловіків та двоє жінок.

Наразі всіх постраждалих доправлено до лікарні для обстеження та встановлення ступеню тяжкості травм.

Як повідомив заступник директора КНП "5 міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги" Олег Великий, у лікарню доставлено 6 осіб, які постраждали в ДТП. З них трьох було оглянуто всіма спеціалістами, зроблено необхідні дослідження і їх відправили на амбулаторне лікування, після надання допомоги у травматологічному пункті. Там невеликі рани голови, кінцівок. Ще троє - госпіталізовані: один - у щелепно-лицьову хірургію, водія госпіталізовано у відділення травматології та одна жінка знаходиться в операційній і буде госпіталізована у відділення інтенсивної терапії. Травми серйозні.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (098) 987-94-44 або 102.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-