Алкоголь у крові поліцейського, який вчинив ДТП у Харкові, у 13 разів перевищив норму

Алкоголь у крові поліцейського, який вчинив ДТП у Харкові, у 13 разів перевищив норму

Укрінформ
Алкоголю у крові поліцейського, який 14 листопада вчинив ДТП з перекиданням авто у Харкові, було у 13 разів більше за норму.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив телефоном речник територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка.

"Експертиза, яку отримали увечері, підтвердила, що у крові поліцейського Охтирського відділу поліції Сумської області, який вчинив ДТП з перекиданням авто у Харкові, було понад 2,5 проміле алкоголю. Це у 13 разів більше допустимої норми", - зазначив Білка.

За його словами, поліцейський в’їхав в автомобіль, який рухався попереду. Намагаючись втекти з місця ДТП, правоохоронець врізався ще у дві машини.

"З місця події госпіталізовано водія-порушника та водія Chevrolet. Порушник пішов з лікарні. Розпочато судово-медичні експертизи щодо стану постраждалого. Якщо травми тяжкі, то водію-порушнику загрожує не адміністративна, а кримінальна відповідальність", - пояснив Білка.

Він уточнив, що кримінальне провадження стосовно ДТП розслідують за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, 14 листопада на Салтівському шосе у Харкові сталася аварія за участі автомобіля Mitsubishi Outlander, який після зіткнення з Chevrolet перекинувся на узбіччя. Постраждалий водій Chevrolet госпіталізований до відділення нейрохірургії міської лікарні швидкої допомоги. Щодо водія-порушника розпочато розслідування.

Фото: t.me/ctokharkov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-