Мер Бердянська подав у відставку

Мер Бердянська подав у відставку

Укрінформ
Міський голова Бердянська Валерій Баранов заявив про відставку.

Про це мер курортного міста оголосив сьогодні, 16 листопада, під час засідання "День депутата", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Після виборів я розумів, що буде складно працювати без більшості у міськраді, але сподівався, що мені вдасться поступово всіх об'єднати… Але цього разу дружної роботи не сталося, на жаль. Весь цей рік мені довелося працювати за умов агресії та деструктиву", - сказав Баранов.

За його словами, він розглядав два варіанти: "загравати" з міськрадою або подати у відставку через неможливість працювати в таких умовах.

"Інших варіантів не існує. В усякому разі, я їх за рік не знайшов. Затягування проблеми нікому користі не принесе, а місту - тільки шкоду. Тому з урахуванням тупикової ситуації, що склалася, мого віку (64 роки - ред.) і особистими мотивами, я змушений подати у відставку", - зазначив Баранов.

Він також вибачився перед виборцями за "вимушене рішення" та залишив зал, де проходить нарада.

Як повідомлялося, Валерій Баранов переміг у другому турі виборів міського голови у листопаді 2020 року. За крісло мера боролися кандидат від "Опозиційної партії за життя" Олександр Свідло та Валерій Баранов, який ішов від партії "За майбутнє".

Баранов вже був мером Бердянська з 1998 по 2007 роки. Потім його було обрано народним депутатом України. У 2014 році його було призначено головою Запорізької ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-