На Херсонщині оголосили повторний аукціон із приватизації солепромислу на Рожевих озерах

На Херсонщині оголосили повторний аукціон із приватизації солепромислу на Рожевих озерах

Укрінформ
Фонд держмайна оголосив повторний аукціон із приватизації соледобувного держпідприємства на Херсонщині - ДП «Геройське дослідно-промислове підприємство», аукціон відбудеться 9 грудня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ресурс «Прозорро.Продажі».

«Проведення аукціону - 09.12.2021», - йдеться у повідомленні.

Як розповіла кореспонденту Укрінформу начальник відділу комунікацій регіонального відділення Фонду держмайна у Херсонській області та АР Крим Алла Ракша, стартова ціна та умови - ті ж, що й були на першому аукціоні.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині шукають інвестора для солепромислу на Рожевих озерах. Це державне підприємство, основним видом діяльності якого є видобуток солі кухонної харчової осадочної, отриманої шляхом випарювання з морської води Чорного моря у відкритих осадових басейнах. Підприємство розташоване на березі Дніпровського лиману. Виробничі потужності підприємства по видобутку солі - це гідротехнічні споруди (басейни - підготовчі, садкові, канави, шлюзи та інше) на ланцюзі озер, заповнених морською водою Ягорликської затоки Чорного моря.

22 жовтня 2021 року відбувся онлайн-аукціон із приватизації підприємства. На участь в аукціоні зареєструвалися – 9 учасників, під час торгів його вартість зросла в 7,3 разів від стартової.

Пізніше стало відомо, що переможець аукціону відмовився від підписання протоколу про результати електронного аукцiону. Приватизація вважається завершеною після підписання договору купівлі продажу та повної оплати, нагадали у регіональному відділенні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-