У Луцьку п'яний водій збив єпископа: той помер у лікарні

У Луцьку п'яний водій збив єпископа: той помер у лікарні

Фото
Укрінформ
Єпископ Олег Ведмеденко, якого в неділю ввечері в Луцьку збив п’яний 23-річний водій, помер у лікарні в результаті отриманих травм.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

«Автопригода трапилася 14 листопада, по проспекту Василя Мойсея, в обласному центрі. 23-річний лучанин, керуючи легковиком Mazda 6 у нетверезому стані, виїхав на тротуар та збив 60-річного пішохода. Від отриманих травм постраждалий згодом помер у лікарні», - зазначається в повідомленні.

Водій у медзакладі пройшов освідування щодо керування транспортним засобом в стані сп’яніння - 1,21 проміле.

Поліцейські затримали водія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

За повідомленням ЗМІ, в ДТП загинув Олег Ведмеденко, єпископ Волинський і Галицький Української апостольської православної церкви, засновник та постійний ведучий Біблійної школи духовного вдосконалення. Богослов, письменник, проповідник і місіонер, який був засновником та постійним ведучим Біблійної школи духовного вдосконалення.

Релігійний діяч отримав важкі травми, від удару у нього – травматична ампутація нижньої третини правої гомілки. Також роздроблений таз, травма легень, черепно-мозкова травма. За його життя до останнього боролись лікарі, проте вранці 15 листопада його серце перестало битись.

Олег Ведмеденко народився і жив у Луцьку. Займався дослідженням Святого Письма. Послідовник Каппадокійської школи богослів’я (духовне тлумачення). Організатор та активний учасник християнського просвітницького руху. Постійний ведучий духовних рубрик у багатьох регіональних та всеукраїнських газетах та інтернет-ресурсах. Член Національної спілки журналістів України (НСЖУ). Дипломант Премії ім. Івана Франка в галузі інформаційної діяльності за 2009 рік. Автор книг проповідей та посібників.

З власних джерел редакції стало відомо, що за кермом перебував 22-річний житель села Жидичин Ківерцівського району Волинської області..

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-