Поліція заарештувала «мінера» Бурштинської ТЕС

Поліція заарештувала «мінера» Бурштинської ТЕС

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківській області заарештували псевдомінера Бурштинської теплової електростанції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

"7 листопада інформація про те, що на території теплоелектростанції закладена вибухівка, надійшла на офіційну сторінку Бурштинської ТЕС у соцмережах. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, кінологи, спеціалісти-вибухотехніки, рятувальники та працівники Управління Служби безпеки України в області", - ідеться в повідомленні.

Вибухотехніки обстежили прилеглу територію і приміщення, однак не виявили жодних небезпечних предметів. Під час обстеження евакуювали близько 50 людей.

У результаті низки оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника, яким виявився 31-річний житель Хмельницької області.

За даними поліції, у 2016 році фігурант притягувався до кримінальної відповідальності через неправдиву інформацію про замінування виборчої дільниці.

За узгодженням Івано-Франківської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру за вчинення кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності") Кримінального кодексу України.

Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 45 тис. грн.

Як повідомляв Укрінформ, в Івано-Франківській області чоловік здійснив неправдиве повідомлення про замінування теплової електростанції, помстившись за недопуск на екскурсію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-