На Хмельниччині звели спортивно-реабілітаційний центр - фото

На Хмельниччині звели спортивно-реабілітаційний центр - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У Красилівській громаді Хмельницької області в межах програми Президента «Велике будівництво» побудували сучасний спортивно-реабілітаційний центр.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Хмельницька ОДА.

«У Красилівській громаді відбулася знакова та довгоочікувана подія: тут запрацював новий спортивно-реабілітаційний центр з басейнами. Реалізовано цей масштабний проєкт у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

На Хмельниччині збудували спортивно-реабілітаційний центр / Фото: adm-km.gov.ua

Зазначається, що в центрі є великий басейн розміром 25х8 м завглибшки 2,2 м з трьома доріжками. Тут також облаштували і малий басейн 12х8 м глибиною 1,1 м зі спеціальним підйомником. У ньому будуть навчати плавання, а також проводити реабілітацію дітей з інвалідністю.

У приміщенні центру є зала для групових занять із дзюдо та фітнесу, два спортивні зали з реабілітаційним обладнанням, кімнати для тренерів, психолога, реабілітолога, масажиста, а також роздягальні, душові, санвузли для маломобільних осіб. Окремо облаштували кабінет для реабілітації учасників бойових дій.

Вартість реалізації проєкту становить 52 млн грн, з яких 30,1 млн грн спрямовано з державного фонду регіонального розвитку, 10,4 млн грн – субвенція з держбюджету та 5,65 млн грн – з бюджету громади. Центр будували упродовж 2017-2021 років. Підрядник – ТОВ «Компанія «Галеон».

На відкритті спортивно-реабілітаційного центру міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов зазначив, що за два роки в межах програми «Велике будівництво» в Україні побудували і реконструювали понад 200 спортивних об’єктів.

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами Олексія Чернишова, цьогоріч у її межах буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-