Вдова мера Кривого Рогу заявила, що побоюється за своє життя і життя сина

Вдова мера Кривого Рогу заявила, що побоюється за своє життя і життя сина

Відео
Укрінформ
Вдова загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова звернулася з офіційною заявою, в якій сказала, що побоюється за своє життя і життя сина Юрія.

Відеозвернення Олени Павлової розмістив сайт dnepr.info, передає Укрінформ.

При цьому вона підкреслила, що вони не збираються закінчувати життя самогубством.

«У нашій сім'ї за останні три місяці - три смерті. Всі молоді чоловіки від 44 до 50 років. Після третьої смерті я хочу заявити, що ні у мене, ні у нашого з Костею сина Юрія немає смертельних хвороб і ми не збираємося закінчувати життя самогубством», - йдеться у зверненні.

Олена Павлова уточнила, що техніка в будинку працює справно і знаходиться у відмінному стані. Справною є і машина, яку вони водять дуже акуратно. Також вдова підкреслила, що алкоголь і наркотики вони не вживають.

Як повідомлялося, з серпня Павлови пережили низку смертей. Спочатку застреленим на ґанку власного будинку знайшли міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова. Дружина і син на той час перебували на курорті.

Через деякий час при загадкових обставинах помер його рідний брат Андрій, 46 років. За інформацією ЗМІ, він загинув у результаті алкогольної інтоксикації.

Нещодавно в петлі виявили їхнього двоюрідного брата. Він хворів на туберкульоз, крім того, у нього виявили онкозахворювання.

12 листопада на сайті Держаудитслужби був розміщений звіт про проведення аудиту Криворізької міської територіальної громади. Він проходив із травня 2021 року і включав період з 1 січня 2018 року по 31 березня 2021 року. В рамках аудиту проведено 7 ревізій фінансово-господарської діяльності підрозділів громади.

Контрольні перевірки виявили порушень на 27 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-