Осіннє сонце і нічні морози – погода на вихідні

Осіннє сонце і нічні морози – погода на вихідні

Укрінформ
В Україні у вихідні дні, 13-14 листопада, очікується ясна погода без опадів, з понеділка температура повітря суттєво знизиться.

Про це Укрінформу повідомив в Sinoptik.ua.

У суботу, 13 листопада, у Київській, Житомирській, Волинській, Рівненській, Кіровоградській, Вінницькій та Донецькій областях температура вдень становитиме 6-8° тепла. Трохи прохолодніше, до 4-6°, буде в Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській, Сумській, Полтавській та Хмельницькій областях. Максимальні показники - 9-11° тепла - очікуються у південних та західних областях. Найтепліше цими вихідними буде в Чернівцях: вдень повітря там прогріється до 12°, але вночі можливі морози до -7°.

В неділю, 14 листопада, стовпчики термометрів опустяться на 2-3 градуси в усіх регіонах України. Вдень найхолодніше буде на Харківщині та Луганщині, у Сумській і Чернігівській областях - не вище 2–5°. Найтепліша неділя чекає жителів півдня та заходу. Так, в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях повітря прогріється до 8-10°, на Львівщині та Закарпатті - до 6-7°. На решті території України середня температура становитиме лише 4-6°.

Із понеділка, 15 листопада, в Україну, за інформацією Sinoptik.ua, прийде похолодання. Перші денні заморозки до -1° та сильний вітер до 12 м/с очікуються у Чернігівській, Сумській, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Луганській, Харківській та Полтавській областях. Вогко, але без морозів буде у Донецькій, Дніпропетровській та Запорізькій областях, у Києві та Чернівцях, а також на заході країни. Прийде перший сніг - опади накриють схід України вдень понеділка. Водночас на Закарпатті та півдні осіннє тепло ще трохи затримається - погода на понеділок у цих регіонах буде ясною, стовпчик термометра підніметься до 5-7°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-