В обох збитих у Харкові дітей струс мозку, дівчинці зашили рану - лікар

В обох збитих у Харкові дітей струс мозку, дівчинці зашили рану - лікар

Укрінформ
В обох підлітків, яких збив автомобіль на проспекті Науки у Харкові, діагностували струс мозку та забиття м'яких тканин.

Про це повідомляє пресслужба міськради, посилаючись на заступника головлікаря Харківської міської клінічної лікарні швидкої допомоги ім. Мещанінова Андрія Соцького, передає Укрінформ.

"Стан потерпілих середньої тяжкості, стабільний. В обох зафіксовано струс мозку та забиття м'яких тканин", - зазначив Соцький.

Він додав, що дівчинці зашили рану на голові.

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада на проспекті Науки у Харкові автомобіль збив на пішохідному переході 13-річних хлопчика та дівчинку. Їх доправили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої допомоги ім. Мещанінова.

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив у Фейсбуці, що правоохоронці затримали 34-річного водія. Поліцейські підозрюють, що порушник перебував під дією психотропних або наркотичних речовин.

За словами Монастирського, цей водій раніше притягувався до відповідальності за ст. 309 Кримінального кодексу (незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів), однак справа не дійшла до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-