На одеському пляжі згорів нічний клуб

На одеському пляжі згорів нічний клуб

Фото
Укрінформ
В Одесі у ніч на 10 листопада на пляжі «Дельфін» згорів літній клуб True Man Hot Boat, який уже був законсервований на зиму.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«О 22-й годині 47 хвилин до Служби порятунку сповістили про пожежу літнього майданчика клубу True Man Hot Boat за адресою пляж «Дельфін» 3/2, Приморського району Одеси. По прибуттю до місця виклику рятувальники встановили загоряння відкритим полум'ям окремо розташованої одноповерхової дерев'яної будівлі з відкритими терасами», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пожежа була локалізована о 23.32 та ліквідована о 00.15 на площі 400 кв. метрів. Загиблих та постраждалих немає.

Від ГУ ДСНС залучались 6 одиниць техніки та 22 рятувальники.

На пляжі "Дельфін" загорівся популярний нічний клуб TrueMan / Фото: Юлій Зозуля, Укрінформ

Як повідомляє ГУНП в Одеській області, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження розважального закладу на узбережжі Одеси.

Поліція встановлює обставини події та осіб, які можуть бути до неї причетними.

Читайте також: На заправці у Харківській області вибухнув газ

Зі свого боку, власник згорілого клубу Юрій Ванник прокоментував подію на своїй сторінці у Фейсбуці, звинувативши у підпалі конкурентів та пообіцявши відновити розважальний заклад.

«У світі жорсткої конкуренції нічого не горить… Хто? Завжди той, кому вигідно, - зазначив він, додавши, що докладе максимум зусиль, аби «відтворити та відродити дітище».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-