Від 6° морозу до 15° тепла — синоптики дали прогноз на неділю

Від 6° морозу до 15° тепла — синоптики дали прогноз на неділю

Погода
Укрінформ
У неділю, 7 листопада, в Україні буде без істотних опадів, лише в Карпатському регіоні вдень очікується невеликий дощ.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«7 листопада хмарно проясненнями, без істотних опадів, лише в Карпатському регіоні вдень невеликий дощ. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с», - йдеться в повідомленні.

Температура вночі становитиме від 4° тепла до 1° морозу, на Прикарпатті до 6° морозу, на півдні країни місцями 5-7° тепла; вдень 7-12°, у південній частині до 15°.

У Києві та Київській області в неділю без істотних опадів. Температура вночі у столиці 2-4° тепла, вдень близько 10°; по області вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 7-12° тепла.

У наступні два дні, 8-9 листопада, в Україні утримається хмарна з проясненнями погода, переважно без опадів.

Зокрема, у понеділок, 8 листопада, в центральних, вночі також у північних та західних областях, вдень і в Карпатському регіоні місцями невеликий дощ (вночі в Карпатах помірний дощ та мокрий сніг); на решті території без опадів. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°, на заході країни 4-9° тепла; у південній частині вночі 4-9° тепла, вдень 13-18°.

У вівторок у південній та східній частинах, вночі та в центральних областях дощі; на решті території без опадів. Температура в західних та північних областях вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла; на решті території вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°.

Читайте також: В ООН заявляють, що зміни клімату запустили екстремальні явища

У столичному регіоні 8-9 листопада без опадів, лише вночі 8 листопада місцями невеликий дощ. Температура 8 листопада вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°; 9 листопада вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла.

Впродовж 10-11 листопада в Україні, за прогнозами синоптиків, без опадів, лише вночі 10 листопада у південно-східних областях можливий невеликий дощ.

Читайте також: Через 20 років в Україні може не бути зими – Кульбіда

Температура вночі 0-6° морозу, на півдні, 10 листопада і на сході країни від 4° тепла до 2° морозу; вдень 1-7° тепла, на півдні та Закарпатті до 9°.

У Києві 10-11 листопада зберігатиметься суха погода. Температура вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-