На довиборах у Раду на Черкащині найбільше голосів отримав Войцехівський – ЦВК

На довиборах у Раду на Черкащині найбільше голосів отримав Войцехівський – ЦВК

Укрінформ
Кандидат від партії «Слуга народу», мер Золотоноші Віталій Войцехівський набрав найбільше голосів на проміжних парламентських виборах в одномандатному виборчому окрузі № 197 (Черкаська область).

Такі дані 100% електронних протоколів ДВК опубліковані на сайті Центральної виборчої комісії у середу зранку, повідомляє Укрінформ.

Войцехівський, висунутий партією «Слуга народу» на виборах в ОВО №197, набрав 46,95% голосів виборців. На другому місці в окрузі самовисуванець Владислав Голуб (25,44%) та кандидат від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко (9,53%).

Читайте також: Довибори в Раду: на Черкащині та Херсонщині лідирують кандидати від «Слуги народу» - ЦВК

Раніше було оприлюднено дані 100% протоколів ДВК про підсумки голосування в ОВО № 184 на Херсонщині, там переміг кандидат від «Слуги народу» Сергій Козир.

Для встановлення результатів проміжних виборів ЦВК повинна отримати від окружних виборчих комісій оригінали протоколів про підсумки голосування з мокрими печатками.

Читайте також: Фальсифікація протоколів та адмінресурс: ОПОРА заявляє про порушення на виборах у Харкові

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня в Україні пройшли проміжні вибори до Верховної Ради у двох виборчих округах - №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

ЦВК зареєструвала загалом 45 кандидатів у народні депутати в ОВО №184 та №197, однак згодом скасувала реєстрацію п’яти осіб. Таким чином, на проміжних виборах народних депутатів балотувалося 40 кандидатів: в ОВО № 184 – 15, в ОВО № 197 – 25.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-