Україні прогнозують теплі ночі, невеликий дощ та ще трохи сонця

Україні прогнозують теплі ночі, невеликий дощ та ще трохи сонця

Погода
Укрінформ
У більшості областей у вівторок пройдуть дощі, вдень 9-14° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"В Україні, крім західних областей, невеликі дощі, вночі у південних та центральних областях, вдень на Лівобережжі помірний дощ. Уночі та вранці на Прикарпатті місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі у західних та північних областях 0-5° тепла, в Карпатах 0-5° морозу, на решті території 3-8° тепла; вдень 9-14° тепла, на півдні до 16°, у північних областях 6-11°", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Листопад прийде з теплими туманами і мрякою

У Києві у вівторок уночі без опадів, вдень невеликий дощ, у області невеликий дощ (вночі місцями). Вітер південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 3-5° тепла, вдень 8-10°, на Київщині вночі 0-5° тепла, вдень 6-11°.

Синоптики прогнозують 3 листопада в Україні місцями невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом, а 4 листопада слабкий дощ ймовірний лише на Закарпатті вдень.

Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 3-8° тепла; вдень 8-13°, у південній частині, 4 листопада і в західних областях місцями 13-18°; в Карпатах 3 листопада вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла, 4 листопада вночі 3-8° тепла, вдень 9-14°.

Читайте також: Жовтень у Києві був холоднішим за кліматичну норму

На Київщині 3 листопада місцями очікується невеликий дощ, 4 листопада без опадів. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° тепла, вдень 8-13°.

Згідно з прогнозом, 5 листопада в західних областях пройде невеликий, вночі в Карпатах і на Закарпатті помірний дощ, у північних та Вінницькій областях місцями невеликий дощ, на решті території без опадів; 6 листопада у східних та північно-східних областях невеликий дощ, на решті території без істотних опадів.

Температура вночі 6-12°, 6 листопада в західних та північних областях 3-9° тепла; вдень 5 листопада 13-19°, 6 листопада в Україні, крім півдня та південного сходу, зниження до 8-14°.

Читайте також: В ООН заявляють, що зміни клімату запустили екстремальні явища

У столичному регіоні 5 листопада вночі опади не прогнозуються, вдень місцями ймовірний невеликий дощ; температура вночі 7-12°, вдень 14-19°. 6 листопада істотні опади не очікуються; зниження температури вночі до 4-9° тепла, вдень до 8-13°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-