Дві виборчі дільниці не розпочали роботу вчасно — поліція

Дві виборчі дільниці не розпочали роботу вчасно — поліція

Укрінформ
Вранці, 31 жовтня, дві виборчі дільниці не розпочали роботу.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Національної поліції.

«Станом на 08.15 не розпочали роботу дві дільничні комісії. На Львівщині госпіталізували голову ДВК, у Харкові захворіли два члени виборчої комісії», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські охороняють 1 тис. 211 дільничних виборчих комісій, а також дві окружні виборчі комісії і 56 територіальних виборчих комісій.

Від початку виборчої кампанії до територіальних підрозділів поліції надійшло 208 повідомлень, пов'язаних з порушеннями виборчого законодавства: у Херсонській області - 58, Черкаській - 59, у Харківській - 41, в інших регіонах - 50 повідомлень.

Читайте також: На Черкащині 20% виборчих дільниць відкрилися завчасно - ОПОРА

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 31 жовтня, в Україні проходять проміжні вибори депутатів Верховної Ради у двох виборчих округах. Відбуваються місцеві вибори чотирьох міських голів, двох селищних голів, п’яти сільських голів, а також низка виборів депутатів місцевих рад.

Проміжні вибори народних депутатів призначені в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

ЦВК зареєструвала загалом 45 кандидатів у народні депутати в ОВО №184 та №197, однак згодом скасувала реєстрацію п’яти осіб. Таким чином, на проміжних виборах народних депутатів балотується 40 кандидатів: в ОВО № 184 – 15, в ОВО № 197 – 25.

Міських голів обирають в Харкові, Липовці (Вінницька обл.), Теребовлі (Тернопільська обл.), Комарні (Львівська обл.).

Також відбуваються вибори Уланівського сільського голови Хмільницького району Вінницької області; Коларівського сільського голови Бердянського району Запорізької області; Шегинівського сільського голови Яворівського району Львівської області; Надлацького сільського голови Голованівського району Кіровоградської області; Малолюбашанського сільського голови Рівненського району Рівненської області; Смотрицького селищного голови Кам’янець-Подільського району Хмельницької області; Кельменецького селищного голови Дністровського району Чернівецької області.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-