Відставка голови Закарпатської облради: поліція перевірить, чи не скоїли депутати злочин

Відставка голови Закарпатської облради: поліція перевірить, чи не скоїли депутати злочин

Укрінформ
У поліції Закарпаття вивчають заяву голови Закарпатської облради Олексія Петрова та нададуть правову оцінку діям обласних депутатів, які в четвер на сесії проголосували за відставку Петрова.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила речниця ГУ Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

“До поліції Закарпаття сьогодні надійшла заява від Олексія Петрова, в якій він називає незаконними дії обласних депутатів та неправочинною сьогоднішню сесію Закарпатської обласної ради. Заяву ми зареєстрували, наразі поліція перевіряє всі викладені відомості та згодом надасть правову оцінку події”, - сказала вона.

За словами речниці, насамперед поліція має встановити, чи є у цих діях склад злочину.

Читайте також: Закарпатській ОДА виділили понад 44 мільйони на ліквідацію наслідків паводків

Як раніше повідомляв Укрінформ, у четвер на черговій сесії Закарпатської обласної ради 35 депутатів зібрали кворум та проголосували відставку чинному голові облради Олексію Петрову. "За" проголосували 35 із 36 присутніх на засіданні депутатів. У засіданні не брали участь представники політичних сил "Слуга народу", КМКС та "За майбутнє".

Своєю чергою, Петров заявив, що лишається чинним головою Закарпатської обласної ради, дії депутатів назвав незаконними, а сесію — неправочинною, та звернувся з цього приводу до поліції, прокуратури та СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-