Смертельна аварія у Харкові: поліція затримала 16-річного водія Infiniti

Смертельна аварія у Харкові: поліція затримала 16-річного водія Infiniti

Фото
Укрінформ
У Харкові поліцейські затримали 16-річного водія Infiniti, який 26 жовтня спричинив смертельну аварію, внаслідок якої одна людина загинула, троє травмовані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Автопригода сталася 26 жовтня близько 20:40 в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Одеської. 16-річний водій Infiniti намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із машиною Chevrolet.

Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина із важкими травмами перебувають в реанімаційному відділенні лікарні.

Встановлено, що кермувальники обох транспортних засобів ознак алкогольного сп’яніння не мають.

Здійснюється комплекс усіх необхідних заходів для встановлення обставин автопригоди, відпрацьовуються записи з камер відеоспостереження.

Читайте також: У ДТП на трасі Київ - Одеса загорілася вантажівка, водій загинув

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водій Infiniti затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідчі дії тривають.

Читайте також: На Львівщини сталася ДТП з вантажівкою, є загиблі

Як повідомляв Укрінформ, 20 жовтня в Одеській області внаслідок ДТП загинули троє людей.

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-