Пункти COVID-вакцинації розгорнули вже на 10 залізничних вокзалах

Пункти COVID-вакцинації розгорнули вже на 10 залізничних вокзалах

Укрінформ
В Україні вже на 10 залізничних вокзалах усі охочі можуть безкоштовно вакцинуватися від COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укрзалізниця.

З першого дня запровадження в Україні нових правил безпечних перевезень пункти вакцинації були відкриті на семи вокзалах: у Києві (2 пункти), Львові, Харкові, Одесі, Дніпрі, Ніжині та Коростені.

"Ще на трьох вокзалах відкриваються центри вакцинації проти COVID-19. Таким чином, уже на 10 вокзалах країни можна безкоштовно вакцинуватися", - повідомили в Укрзалізниці.

Нові пункти з'явилися на вокзалах у Рівному, Хмельницькому та Ужгороді.

Читайте також: Житомир з 26 жовтня посилює карантин

"23 жовтня планується розгорнути пункт щеплення ще й на вокзалі в Івано-Франківську. У центрах вакцинації пасажири та всі охочі можуть безкоштовно зробити щеплення проти COVID-19", - зауважили в Укрзалізниці.

Також на 10 залізничних вокзалах цілодобово працюють пункти експрес-тестування на COVID-19: у Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Мукачево, Кривому Розі, Вінниці та Полтаві (станція Полтава-Київська).

Читайте також: На Житомирщині серед госпіталізованих із COVID-19 лише 7% вакцинованих

У таких пунктах невакциновані пасажири можуть зробити експрес-тест та отримати відповідну довідку, що в разі негативного результату буде підставою для посадки в поїзд. Для пасажирів, які мають квиток на поїзд, ця послуга коштує 350 грн.

Підприємство планує й надалі збільшувати перелік вокзалів, де діятимуть пункти вакцинації та тестування.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні з 21 жовтня почали діяти нові правила перевезень у регіонах, де встановлені жовтий, помаранчевий або червоний рівні епіднебезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-