Луганському центру екстреної меддопомоги передали 10 реанімобілів

Луганському центру екстреної меддопомоги передали 10 реанімобілів

Фото
Укрінформ
Вручення сертифікатів та ключів від десяти сучасних реанімобілів для КНП «Луганський регіональний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» відбулося в Сєвєродонецьку.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Луганської облдержадміністрації.

Закупівлю десяти спеціалізованих автомобілів екстреної медичної допомоги класу «В» підвищеної прохідності проведено в нинішньому році.

Луганскому центру экстренной медпомощи передали 10 реанимобилей / Фото: Олексій Ковальов, Укрінформ

«Автомобілі придбано за кошти, які надійшли за договорами з Національною службою здоров’я, за сприяння очільника Луганщини Сергія Гайдая. Автомобілі надійшли дуже вчасно – під час чергової хвилі пандемії коронавірусу. Транспорт вже сьогодні отримають громади області і відразу почнуть працювати», - йдеться в повідомленні.

Вартість кожного реанімобіля – 2,3 млн грн. Машини мають максимальну комплектацію, апаратури достатньо, щоб надавати допомогу у найвіддаленіших районах. Вони повністю відповідають вимогам сучасної медицини та нормативним документам.

Читайте також: Двадцять нових «швидких» отримали медичні заклади Чернігівщини

З урахуванням десяти придбаних автомобілів забезпеченість Луганського регіонального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф новим автотранспортом сягнула майже 60%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-