Школи Мелітополя переводять на «дистанційку»

Школи Мелітополя переводять на «дистанційку»

Укрінформ
У зв’язку з переведенням Запорізької області до помаранчевого рівня епіднебепеки та через зростання кількості хворих на СОVID-19 у Мелітополі школи та релігійні організації переходять на дистанційну форму.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Мелітопольської міської ради, передає Укрінформ. 

“Рекомендувати закладам загальної середньої та позашкільної освіти міста Мелітополя розглянути на педагогічній раді питання щодо: організації освітнього процесу, починаючи з 11.10.2021, з використанням технологій дистанційного навчання за дистанційною формою; перенесення осінніх канікул на інший термін: з 18.10.2021 по 24.10.2021”, - йдеться у повідомленні.

Робота закладів позашкільної освіти, закладів клубного типу (заняття в колективах) буде проводитись за дистанційною формою навчання, а бібліотекам та музею рекомендовано проводити обслуговування відвідувачів за попереднім записом та організувати очікування надання послуг відвідувачам поза межами закладу.

Читайте також: У Львові з 18 жовтня учні 5-11 класів йдуть на дистанційне навчання

Також міська рада рекомендувала релігійним організаціям міста Мелітополя обмежити доступ мешканців міста до участі у богослужіннях і максимально проводити богослужіння у режимі «онлайн».

Водночас дитячі садки можуть працювати онлайн.

Раніше повідомлялось, що з 7 жовтня в Мелітополі транспорт курсує тільки в години “пік” з 6:00 до 9:00 та з 16:00 до 19:00. Пускають тільки вакцинованих хоча б однієї дозою пасажирів і водіїв або тих, хто має негативний ПЛР-тест.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-