Сильний вітер знеструмив три села на Прикарпатті

Сильний вітер знеструмив три села на Прикарпатті

Укрінформ
На Прикарпатті через сильний вітер без електропостачання залишились 3 населені пункти: села Корнів, Вербівці та Тарасівка. Ще 7 сіл знеструмлені частково.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АТ «Прикарпаттяобленерго».  

«На території Івано-Франківщини панує сильний поривчастий вітер – пориви сягають 30 м/с. Станом на 14:30 повністю без електропостачання залишаються 3 населених пункти області: села Корнів та Вербівці Городенківщини, с. Тарасівка на Тлумаччині. Частково без електропостачання окремі вулиці 7 населених пунктів Вікняни, Кутище, Одаїв, Олеша, Тлумач (Тлумаччина), Єзупіль (Тисмениччина), Вільхівці (Городенківщина)», - йдеться у повідоменні.

Читайте також: Україну «гойдатиме» від заморозків до 18° тепла

За інформацією «Прикарпаттяобленерго», причинами аварійних ситуацій є обриви на лініях через падіння гілок та дерев на проводи ліній електропередачі, а також опор. Наразі, на місцях аварій працюють енергетики. Очікують, що електропостачання відновлять до кінця дня, але посилення вітру може цьому завадити.

Раніше на Прикарпатті оголосили штормове попередження через нічні заморозки на поверхні ґрунту. Протягом доби очкують посилення південно-східного вітру 15-20 м/с. 1 рівень небезпечності, жовтий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-