У селі на Дніпропетровщині оновили столітню школу - фото

У селі на Дніпропетровщині оновили столітню школу - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У селі Сурсько-Литовському на Дніпропетровщині за програмою "Велике будівництво" модернізували корпус школи, який побудували понад 100 років тому.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної держадміністрації

"У Сурсько-Литовському модернізували найстаріший корпус школи. Облаштували фасад, осучаснили комунікації, оновили класи. Капітальний ремонт – вперше за понад 100 років", - йдеться у повідомленні.

За словами директора навчального закладу Наталії Лапініс, за понад столітню історію школа бачила тільки косметичні ремонти. Зараз тут відремонтували стіни, які руйнувалися, зробили нові системи опалення та освітлення. А ще облаштували санвузли, яких у цьому корпусі не було взагалі. Окремий – для дітей з інвалідністю.

Читайте також: У Маріуполі реконструювали один із найстаріших дитсадків - фото

Підрядники привели до ладу й класи на першому та другому поверхах корпусу. Загалом у Сурсько-Литовській школі навчаються 350 учнів.

У Сурсько-Литовському модернізували столітній корпус школи / Фото: Дніпропетровська ОДА

Як повідомлялося, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-