Вчитель року: викладачка англійської із Закарпаття виграла в номінації «ровесник Незалежності»

Вчитель року: викладачка англійської із Закарпаття виграла в номінації «ровесник Незалежності»

Укрінформ
У номінації «Вчитель – ровесник Незалежності» національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2021 перемогу здобула Катерина Бігар, вчителька англійської мови Свалявської гімназії (ЗЗСО №4).

Про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк на офіційному сайті Закарпатської облдержадміністрації, передає Укрінформ.

Як уточнили в ОДА, Бігар працює у школі два роки, проте за цей час ввела низку нових методик вивчення англійської мови. Окрім цього, вона проводить уроки в інклюзивному класі, де створює комфортні умови для розуміння та сприйняття мови для дітей з особливими потребами.

Зазначається, що умовами для кандидатів саме у цій номінації були знання англійської на рівні B2 і вище, працювати з дітьми рік і більше, мати філологічну, педагогічну або психологічну освіту.

За словами заступника голови облдержадміністрації, тепер Катерина поїде на професійне оплачуване стажування Global Teacher від 2 до 18 місяців від AIESEC Ukraine.

Читайте також: Найкращим вчителем України став викладач з Києва

«Така можливість дозволить перейняти практичні кейси від закордонних колег, що дозволить покращити та полегшити вивчення іноземної мови для закарпатських дітей», – наголосив Шинкарюк.

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні.

Національну премію засновано в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

Фото: Закарпатська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-