В Україні – «бабине літо»,  у неділю прогріє до +20°

В Україні – «бабине літо», у неділю прогріє до +20°

Погода
Укрінформ
В Україні у неділю, 3 жовтня, опадів не очікується, в окремих областях вночі та вранці подекуди туман; повітря прогріється максимально до 20°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Мінлива хмарність. Без опадів. В окремих районах західних, Київської та Черкаської областей вночі та вранці туман. Вітер південно-східний (у південних та східних областях - північно-східний), 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, в Україні, крім заходу та крайнього півдня, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0-5°, на узбережжі морів подекуди 7-10° тепла; вдень 12-17°, на заході країни та Одещині до 20°", - зазначили синоптики.

За їхнім прогнозом, уночі 3 жовтня в Україні, крім більшості західних областей та узбережжя морів, заморозки на поверхні ґрунту та місцями у повітрі 0-5° (І рівень небезпечності, жовтий), у східних областях заморозки у повітрі 0-5° (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

Читайте також: Синоптики пояснили, що таке «бабине літо» і коли воно прийде до України

У Києві та столичному регіоні цього дня опадів не прогнозують, по області вночі та вранці місцями залягатиме туман. У столиці вночі буде 3-5° тепла, вдень близько 15°, по області вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°; вдень 12-17° тепла.

У наступні два дні, 4-5 жовтня, в Україні зберігатиметься мінлива хмарність. Буде без опадів, лише в Криму місцями невеликий дощ. Вітер східний, південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, на Півдні та у Закарпатті до 10°; вдень 4 жовтня 11-16°, 5 жовтня 9-14° (на Прикарпатті та Закарпатті місцями 17-22°).

У столиці та Київській області очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7° тепла; вдень 4 жовтня 11-16°, 5 жовтня 9-14°.

Опадів не прогнозують і на 6-7 жовтня, лише в Криму місцями пройде невеликий дощ. Температура вночі становитиме 1-7° тепла, у східних та північно-східних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, на півдні та Закарпатті 4-9° тепла; вдень 10-16°, на Закарпатті до 19°.

У Києві та області буде без опадів, температура вночі 1-6° тепла, вдень 10-15°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-