На «дистанційку»» перевели середні та старші класи в 33 школах Харківщини

На «дистанційку»» перевели середні та старші класи в 33 школах Харківщини

Укрінформ
На Харківщині дистанційне навчання запровадили для учнів 5-11 класів у 33 загальноосвітніх закладах.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у пресслужбі Харківської облдержадміністрації з посиланням на дані департаменту науки та освіти.

«На дистанційному навчанні наразі учні 5-11 класів у 33 школах із 698 в області (напередодні повідомлялося про понад 100 закладів на дистанційному навчанні - ред.). Початкові класи в усіх закладах навчаються офлайн. Усі дитячі садочки працюють у звичному режимі», - зазначили в пресслужбі ОДА.

У Харкові всі школи виконали вимогу про вакцинацію освітян.

Читайте також: Вакцинація вчителів: Шмигаль нагадав, що у «червоній» зоні потрібно буде 100%

Як повідомлялося, Україна з 23 вересня перейшла у жовту зону епіднебезпеки. Згідно з рішенням Кабміну, заклади освіти зможуть працювати, якщо COVID-вакцинація персоналу становить не менше 80%.

За даними МОЗ, на ранок 24 вересня місто Київ, Дніпропетровська, Донецька, Київська, Луганська, Миколаївська, Харківська, Херсонська, Черкаська області віднесено до помаранчевої зони епідемічної небезпеки, згідно з показниками захворюваності на COVID-19.

На Харківщині за останню добу COVID-19 підтверджено у 948 осіб. Усього зареєстровано 161080 випадків, із них 148469 хворих одужали, 3857 – померли.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-