У чугуївській школі сталася пожежа: вогонь знищив спортзал

У чугуївській школі сталася пожежа: вогонь знищив спортзал

Фото
Укрінформ
Пожежа у школі сталася ввечері 19 вересня у Чугуєві Харківської області. Попередньо, все почалося у спортзалі, згодом вогонь пошкодив й інші навчальні приміщення.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ДСНС у Харківській області.

Пожежа сталася у чугуївській школі № 2. 19 вересня о 19:28 у місцевому відділенні Державної служби з надзвичайних ситуацій отримали повідомлення про займання у спортзалі школи на вулиці Гвардійській, 43.

Пів сотні рятувальників та 12 пожежних машин боролися з вогнем і, зрештою, локалізували його. Учнів школи, ймовірно, тимчасово переведуть на дистанційне навчання або до інших закладів.

Читайте також: У Харківській області згорів будинок на базі відпочинку – двоє людей у лікарні

Як повідомив Суспільному речник надзвичайників на Харківщині Євген Василенко, спалахнув дах та дерев'яне перекриття.

"Травмованих немає, вихідний — тільки сторож був", — сказав Василенко. 

Пожежа в ліцеї № 2 / Фото: chuguev-rada.gov.ua

На місці пожежі перебувала міська голова Галина Мінаєва. За її словами, 20 вересня учні школи навчатимуться дистанційно.

"Спортзал та частково навчальний корпус зачепило. В залежності від об'єму вигорілого будемо визначати. Можливо, переведемо в інші школи. Сьогодні зарано казати. Завтра-післязавтра будемо говорити з директором і визначимося", — сказала Мінаєва. 

Локалізувати вогонь вдалося о 22:02, рятувальники продовжують гасити осередки. Площа займання склала близько 500 квадратних метрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-