На Прикарпатті ремонтують міст через річку Любіжня - фото

На Прикарпатті ремонтують міст через річку Любіжня - фото

Велике будівництво
Укрінформ
В Івано-Франківській області, в районі села Делятин, за програмою «Велике будівництво» розпочався ремонт моста через гірську річку Любіжня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) у Фейсбуці.  

Зазначається, що міст, де розпочався ремонт, розташований на дорозі національного значення Н-09 Мукачево - Львів.

На час проведення ремонтних робіт підрядник обладнав тимчасовий об'їзд, розташований паралельно мосту, для легкових автомобілів і автомобілів висотою до 3 м. Більш габаритному і великовантажному транспорту необхідно буде тимчасово об'їжджати місце ремонту.

Читайте також: В Україні нарахували 169 аварійних мостів

На сьогодні на мосту через Любіжню в цілодобовому режимі демонтують старі поручні та бар'єрне огородження, а також знімають дорожній одяг до старої плити проїзної частини. Мостовики проводять також підготовку до установки анкерів у плиті проїзної частини. В результаті ремонту конструкція мосту буде змінена з розрізної на нерозрізну.

Як повідомляв Укрінформ, національна програма відновлення мостів є важливою частиною інфраструктурної програми Володимира Зеленського «Велике будівництво». За планами Укравтодору, в 2021 році в усіх регіонах України має бути відновлено 160 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-