В Одесі судитимуть чоловіка за розбещення 10 неповнолітніх дівчат

В Одесі судитимуть чоловіка за розбещення 10 неповнолітніх дівчат

Укрінформ
В Одесі судитимуть чоловіка за розбещення та зґвалтування 10 неповнолітніх дівчат.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Зазначається, що до суду скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіка, за фактами розбещення та зґвалтувань неповнолітніх та малолітніх дівчат, а також виготовлення продукції порнографічного характеру за їх участі (ч.ч. 1, 2 ст. 156, ч.ч. 3, 4, 6 ст. 152, ч. 4 ст. 301 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, протягом 2016-2021 років обвинувачений, використовуючи псевдонім та фотографію свого сина в соціальній мережі ВКонтакте та месенджерах Telegram, Viber, WhatsApp, спілкувався з малолітніми та неповнолітніми дівчатами.

«Під час спілкування він вчиняв стосовно них розпусні дії, зокрема, вів цинічно-відверті розмови на сексуальні теми та надсилав їм зображення та відеозаписи порнографічного змісту. Увійшовши в довіру, він отримував від потерпілих фото інтимного характеру», - ідеться в повідомленні.

Також, дізнаючись на сторінках в соцмережах номери мобільних телефонів дівчат, він телефонував їм та представлявся співробітником поліції, який здійснює контроль за розповсюдженням в Інтернеті публікацій порнографічного характеру.

Читайте також: Жителю Хмельниччини дали 10 років тюрми за зґвалтування хлопчика

«Користуючись недосвідченістю підлітків, чоловік погрожував, що повідомить їх батькам, родичам та в школі, де вони навчались, про факти розповсюдження ними в мережі оголених фото та пропонував зустрітись під приводом обговорення та вирішення даної ситуації. Через погрози розголошення відомостей, що ганьблять їх честь та гідність, малолітні та неповнолітні потерпілі були змушені погодитись на зустрічі у малолюдному місці, під час яких обвинувачений ґвалтував їх», - сказано в повідомленні.

В окремих випадках свої дії чоловік знімав на мобільний телефон з метою подальшого примушування дівчат до статевих зносин.

Слідством встановлено 10 потерпілих дівчат, з яких 6 стали жертвами неодноразових зґвалтувань. Всього встановлено 26 епізодів злочину.

Як повідомляв Укрінформ, 2 вересня на Вінниччині поліція затримала підозрюваного у викраденні та спробі зґвалтування 11-річної дівчинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-