Тимчасова повірена у справах США на три дні їде в Карпатський регіон

Тимчасова повірена у справах США на три дні їде в Карпатський регіон

Укрінформ
Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін 15 вересня розпочинає триденний візит у Карпатський регіон, в ході якого відвідає Ужгород, Івано-Франківськ, Коломию і Чернівці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба посольства США в Україні.

Зокрема, 15 вересня під час перебування в Ужгороді Квін завітає до Ужгородського пункту прикордонного та митного контролю, який модернізовано за сприяння США. Потім дипломатка зустрінеться з представниками оператора газотранспортної системи України на Ужгородський газокомпресорній станції. Вона також побуває на урочистому відкритті центру «Дія.Бізнес», де вона виступить з вітальним словом та візьме участь у круглому столі.

Тимчасова повірена у справах США 16 вересня відвідає Івано-Франківськ, де зустрінеться з керівниками громадської організації «СТАН», щоб обговорити їхню роботу з популяризації громадської діяльності серед молоді.

Читайте також: Квін обговорила з керівництвом ДПСУ наслідки агресії РФ на кордонах України

17 вересня Квін побуває в Коломиї, де зустрінеться з рабином Заліщикером і обговорить нещодавні акти вандалізму, вчинені на тамтешньому єврейському кладовищі.

Потім вона вирушить до Чернівців, де відвідає Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Там ознайомиться з університетом і візьме участь у церемонії оголошення про новий фінансований США проєкт на підтримку реставрації історичної Мармурової зали університету - важливого елементу пам'ятки, занесеної до світової спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-