На Сумщині за програмою «Велике будівництво» відновили стадіон

На Сумщині за програмою «Велике будівництво» відновили стадіон

Фото
Укрінформ
У Тростянці Сумської області за програмою «Велике будівництво» після реконструкції відкрили стадіон імені дворазового чемпіона Олімпійських ігор з легкої атлетики Володимира Куца.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Сумської обласної державної адміністрації. 

У ході реконструкції на стадіоні було повністю оновлено футбольне поле розміром 105х68 м з натуральним покриттям, обладнані бігові доріжки і проведено благоустрій території.

Також облаштували тренувальні футбольні поля розміром 57х31 м і два - по 60х40 м зі штучним покриттям. Додатково було обладнано поле для міні-футболу 40х20 м зі штучним покриттям.

Читайте також: На Буковині збудували стадіон з «олімпійськими» біговими доріжками

Загальна вартість реконструкції стадіону склала близько 55 млн грн, які надійшли з Державного фонду реконструкції та розвитку, а також з міського бюджету.

На Сумщині за програмою «Велике будівництво» відновили стадіон / Фото: Програма «Велике будівництво»

«Цей прекрасний стадіон, прекрасний спортивний комплекс є найкращим на території області. Це я можу з упевненістю сказати», - заявив на відкритті спортивної арени голова Сумської ОДА Дмитро Живицький.

Як повідомляв Укрінформ, у Кривому Розі за програмою «Велике будівництво» триває реконструкція двох стадіонів - «Металург» і «Спартак».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-