Шістьох осіб доправили до лікарні після пожежі в Умані

Шістьох осіб доправили до лікарні після пожежі в Умані

Фото
Укрінформ
Після пожежі в гуртожитку міста Умань Черкаської області до міської лікарні доправили шістьох осіб.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради.

В Умані близько 19-ї години у гуртожитку Уманського національного університету садівництва по вулиці Юрія Глібка сталася пожежа. Загоряння відбулося на першому поверсі чотириповерхової будівлі.

На місці події працювали сім бригад екстреної медичної допомоги. До медиків за допомогою зверталось багато студентів. Здебільшого у них була стресова реакція, садна та порізи – хтось не міг вибратись з верхніх поверхів, хтось розбивав скло, щоб допомогти друзям. Більшість пацієнтів від госпіталізації відмовились.

Шістьох осіб доправили до лікарні після пожежі в Умані / Фото: facebook.com/groups/emd.ck.ua

Читайте також: В університеті Запоріжжя сталася пожежа

До міської лікарні медики швидкої доправили шістьох осіб віком від 17-ти до 22-х років. У пацієнтів було отруєння чадним газом, гостра стресова реакція, колоті або рвані рани та садна. Одна дівчина отримала опік верхніх дихальних шляхів, ще один хлопець – опік стопи. На місці події продовжують чергувати медики.

Як повідомляв Укрінформ, 7 вересня в Умані Черкаської області рятувальники ліквідували пожежу в кімнаті чотириповерхового гуртожитку університету садівництва, під час якої евакуювали 20 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-