Рекламу із зображенням Мураєва в Чернівцях зняли після скарги у поліцію

Рекламу із зображенням Мураєва в Чернівцях зняли після скарги у поліцію

Укрінформ
У Чернівцях зняли білборд із рекламою проросійського політика Євгенія Мураєва та його телеканалу "НАШ". Зроблено це було після того, як на рекламну конструкцію поскаржився депутат Чернівецької районної ради від фракції "Європейська Солідарність" Артем Жук.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Жук переконаний, що Мураєв, який вважає Революцію Гідності - переворотом, а агресію Росії проти України - внутрішнім громадянським конфліктом, не має права розміщувати своє фото на одній з центральних вулиць Чернівців, і з цього приводу звернувся до поліції.

У пресслужбі патрульної поліції кореспонденту Укрінформу розповіли, що про цей факт повідомили власника рекламної конструкції, представники якого демонтували вказаний банер.

Згідно з офіційним геопорталом Чернівецької міської ради, власником рекламної конструкції за адресою вулиця Комарова, 18 є фізична особа-підприємець Роман Бучковський. У телефонному коментарі кореспонденту агентства підприємець повідомив, що не знав, хто такий Євгеній Мураєв. А після того, як на місце встановлення білборду викликали поліцію, рекламу одразу ж демонтували.

"Цей білборд справді належить нам. Замовником цієї реклами виступила київська фірма "Мегаполіс", яка діяла за посередництва рекламного агентства. Є договір на розміщення, але вони його ще не встигли підписати. Нам надали усі відповідні дані по цій рекламі - ліцензію, дозвіл тощо. Я ж у політиці далекий, тому ми і розмістили цю рекламу", - сказав Бучковський.

Читайте також: В поліції розповіли, у якій справі допитали Мураєва та його охоронців

Він повідомив, що це єдине місце у Чернівцях, де у його фірми замовляли розміщення такої реклами. Але після розголосу замовнику цієї реклами відмовлять у її подальшому розміщенні.

"Хвилин через 15 після того, як цю рекламу поклеїли, викликали поліцію, хтось поскаржився. І ми одразу ж зняли цей борд. На тих рекламних конструкціях, які мені належать, я однозначно більше не буду розміщувати цю рекламу. Ми відмовимо замовнику, який поки що послуги з розміщення цієї реклами не проплатив", - додав власник конструкції.

Він запевнив, що надалі уважніше ставитиметься до зображень на рекламі, яку розміщує на своїх конструкціях.

Як повідомлялося, 3 вересня у центрі Києва, на Будинку профспілок, з’явився величезний банер з Євгеном Мураєвим. Через 20 хвилин його прибрали з будівлі.

Фото: Артем Жук / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-