СБУ виявила схрон бойовиків, в якому ховали елементи вибухового пристрою

СБУ виявила схрон бойовиків, в якому ховали елементи вибухового пристрою

Фото
Укрінформ
Служба безпеки України викрила черговий схрон бойовиків на Луганщині поблизу селища Біловодськ Старобільського району. Виявлені бойові засоби ураження призначалися для виготовлення саморобних вибухових пристроїв.

Про це повідомляє пресцентр СБУ, передає Укрінформ.

За інформацією СБУ, схованку обладнали члени диверсійно-розвідувальної групи, яка діяла у Луганській області у 2014 році.

Під час підриву мосту у селі Євсуг у 2014 році двоє бойовиків загинули. Третій продовжує вести підривну діяльність проти України у складі так званої спецслужби бойовиків «МДБ ЛНР».

Набір засобів ураження, знайдених у схованці, призначався для виготовлення саморобного вибухового пристрою та вчинення диверсійного акту на мирній території України.

Загалом правоохоронці вилучили зі схрону: 4 кг тротилу; 14 гранат Ф-1 та РГД-5, у тому числі одну із бікфордовим шнуром; 5 гранатометних пострілів ВОГ-25; 3 запали; 2 електродетонатори; майже 400 набоїв різного калібру.

Раніше на Старобільщині неподалік села Парневе співробітники СБУ виявили схрон бойовиків, де зберігалися: 2 гранати Ф-1; протитанкова граната ПГ-7; 0,2 кг пороху; 3 сигнальні міни СМ-320; майже 400 набоїв.

Читайте також: У Мар'їнці виявили схрон бойовика «Пятнашки»

Як повідомляв Укрінформ, боєприпаси та вибухові речовини виявили сьогодні прикордонники Бердянського загону поблизу бази відпочинку «Озерна» в смт Кирилівка Мелітопольського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-