Срібному призеру Олімпіади Насібову дали квартиру в Запоріжжі

Срібному призеру Олімпіади Насібову дали квартиру в Запоріжжі

Фото
Укрінформ
Срібний призер Олімпійських ігор з греко-римської боротьби (до 67 кг) Парвіз Насібов отримав ключі від квартири. Мільйон гривень на придбання житла виділила одна з сільських ОТГ області.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Президент Володимир Зеленський доручив нам придбати житло для Парвіза. Ми думали, що місто Запоріжжя вирішить - мер обіцяв, але виникли проблеми. Ми звернулись до Енергодара, це місто вже допомагало у питаннях з фінансуванням робіт на Хортиці, там порадили звернутись до громади. Допомогла Малобілозерська сільська ОТГ. Депутати швидко провели сесію і виділили гроші. Зібрались за три дні, прийняли рішення одноголосно”, - сказав голова Запорізької ОДА Олександр Старух.

Він пояснив, що громада виділила мільйон гривень, ще 300 тисяч гривень - призова винагорода, яку спортсмен отримав з обласного бюджету.

Двокімнатну квартиру Насібов придбав у новобудові, площа житла - 58 кв. м.

“Я щасливий, що отримав власне житло. Мене це буде мотивувати ще більше. Це дуже цінно. Буду очікувати премію від мера, яку він обіцяв (міський голова Володимир Буряк обіцяв виділити 1 млн грн на придбання житла - ред.), аби зробити ремонт. Мер обіцяв, сподіваюсь, він слова дотримає”, - сказав спортсмен.

З 13 років Насібов живе у Запоріжжі, його батьки - у Миколаєві. Хлопець каже, що придбає житло і для батьків. Мовляв, вже отримав призові гроші від держави (80 тисяч доларів - ред.).

Читайте також: Оліміпійській призерці Магучіх та учаснику АТО Суліму вручили ключі від квартир

Сьогодні обласна рада вручила спортсмену почесну нагороду - орден “За заслуги перед Запорізьким краєм” ІІІ ступеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-