На Харківщині та Буковині представили нових керівників обласної поліції

На Харківщині та Буковині представили нових керівників обласної поліції

Фото
Укрінформ
У Чернівцях представили нового керівника Головного управління Нацполіції області. Ним став полковник поліції Руслан Дударець.

Про це на сторінці у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна рада, передає Укрінформ.

"Сьогодні, 1 вересня, у Чернівцях представили нового керівника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області. Начальником став полковник поліції Дударець Руслан Миколайович", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, попередній керівник поліції Чернівецької області Анатолій Дмитрієв наприкінці серпня заявив, що йде зі своєї посади.

Також сьогодні стало відомо, що Головне управління Національної поліції в Харківській області очолив Станіслав Перлін.

Про це повідомила пресслужба Харківської облдержадміністрації, передає Укрінформ.

Нового керівника представив колективу голова Національної поліції України Ігор Клименко, наголосивши, що Перлін – харків’янин і має великий досвід роботи у системі МВС.

«Дякую за надану довіру. Хочу запевнити, що докладу всіх зусиль, щоб гідно продовжити якісну роботу Національної поліції Харківщини. Попереду - повсякденна клопітка робота для створення єдиного поліцейського простору в регіоні, де кожен громадянин повинен відчувати себе захищеним», - сказав Перлін.

Читайте також: У Києві директор ТОВ привласнив майже ₴6 мільйонів держкоштів — поліція

Станіслав Перлін протягом 15 років працював в карному розшуку, очолював Фрунзенський райвідділ міліції, до призначення керівником облуправління Нацполіції очолював обласний експертно-криміналістичний центр МВС.

У 2014 році його нагородили орденом Данила Галицького «за мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України».

Фото 1: Чернівецька обласна рада

Фото 2: Харківська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-