На Прикарпатті учасник АТО підірвав себе гранатою

На Прикарпатті учасник АТО підірвав себе гранатою

Оновлено
Укрінформ
На Прикарпатті, у місті Калуш, учасник АТО Анатолій Новічонок підірвав себе гранатою.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці у спільноті «ГО «Об'єднання учасників бойових дій АТО Калущини» повідомив адміністратор групи Олександр Соколовський.  

«Неприємна сумна новина! Сьогодні вночі у себе вдома (м. Калуш, вул. С. Стрільців) підірвав себе гранатою учасник АТО (24 ОМБр) Анатолій Новічонок», - повідомив Соколовський.

Він зазначив, що про поховання повідомлять у групі пізніше.

Фото: Олександр Соколовський, ФБ

Кореспонденту Укрінформу у поліції Івано-Франківської області телефоном підтвердили інформацію про загибель чоловіка. Тут зазначили, що трагедія сталася учора, близько 20 години за місцем проживання загиблого. Подробиці обіцяють пізніше.

Читайте також: Гранати, тротил та набої: під Києвом виявили схрон

Як повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, порушено кримінальне провадження через смерть 51-річного чоловіка внаслідок вибуху гранати. 

"Вчора о 20:15 до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у квартирі він виявив свого сина із тілесними ушкодженнями. У квартирі, де стався вибух, поліцейські виявили 51-річного чоловіка, який помер від травм, імовірно отриманих внаслідок вибуху гранати. Слідчі розпочали кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією - ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство із додатковою кваліфікацією - нещасний випадок) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що мешканці п'ятиповерхівки близько 16:00 почули звук, схожий на вибух, але не зорієнтувалися, де він пролунав. На місці події криміналісти вилучили залишки вибухового пристрою, які направлять на експертизу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-