На Рош га-Шана порядок в Умані забезпечать патрульні з різних міст

На Рош га-Шана порядок в Умані забезпечать патрульні з різних міст

Відео
Укрінформ
Патрульні поліцейські з різних міст України посилено охоронятимуть правопорядок в Умані на час святкування Рош га-Шана - юдейського Нового року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області.

"Понад півсотні патрульних поліцейських Черкас, Києва, Дніпра, Житомира, Вінниці та Одеси протягом двох тижнів забезпечуватимуть безпеку як місцевих жителів, так й іноземних гостей під час святкувань Рош га-Шана", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що до превентивного відпрацювання міста та району долучилися представники громадського формування Уманщини "Штурм".

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Сергій Коваленко та заступник начальника превентивної діяльності поліції Уманщини Василь Козиненко провели інструктаж й відзначили важливість дотримання законності, правил безпеки та ввічливого ставлення до громадян.

"Черкаська поліція готова до забезпечення публічного порядку й безпеки громадян в Умані, і наразі правоохоронці несуть службу в посиленому режимі", - інформують правоохоронці.

Читайте також: В Умані перед приїздом хасидів провели антитерористичні навчання

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський обговорив із послом Держави Ізраїль в Україні Міхаелем Бродським організацію паломництва хасидів до Умані на час Рош га-Шана.

Цього року святкування Рош га-Шана триватиме з 6 до 8 вересня. В Умані очікують прийняти 50 тисяч хасидів-прочан.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-