У Франківську COVID-вакцинованим обіцяють гроші на проїзд та квитки на футбол

У Франківську COVID-вакцинованим обіцяють гроші на проїзд та квитки на футбол

Укрінформ
В Івано-Франківську усім, хто вакцинується від COVID-19 з 1 вересня до 1 жовтня, обіцяють поповнити картку «Галка» для проїзду у громадському транспорті на 100 грн та 5 квитків на футбольні матчі за участі клубу «Прикарпаття».

Як передає Укрінформ, про це повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Що більше вакцинованих – то менша буде кількість хворих. Впроваджуємо ще дві мотивації для мешканців нашої міської громади: всі, хто вакцинувався з 1 вересня до 1 жовтня і має картку «Галка» - зможуть звернутися до КП «Електроавтотранс» ІФ і отримати на «Галку» 100 грн. А також вакциновані у цей період поціновувачі футболу можуть безкоштовно отримати в касах стадіону "РУХ" 5 квитків на домашні футбольні матчі МФК «Прикарпаття», - повідомив Марцінків.

Читайте також: «Привілеї» для вакцинованих: МОЗ врахує досвід Європи та Штатів

У «Електроавтотранс» обіцяють переказати на картку «Галка» кошти упродовж трьох днів після того, як отримають підтвердження про вакцинацію особи з 1 вересня до 1 жовтня.

Відомо, що в Івано-Франківську для власників транспортної картки «Галка» проїзд у комунальному транспорті коштує 6 грн, тоді як при готівковому розрахунку – 10 грн.

Як повідомлялося, раніше мер Івано-Франківська пообіцяв освітянам, які зроблять щеплення від коронавірусу до 1 вересня, премію у сумі тисяча гривень.

Читайте також: В Україні - 2032 нові випадки коронавірусу

Станом на 27 серпня в Івано-Франківській області за попередню добу зареєстровані 88 нових випадків COVID-19, одужали 37 осіб, троє людей померли. За весь час пандемії на Прикарпатті захворіли 87650 осіб, серед яких 3220 дітей і 3058 медичних працівників, одужали – 84895, летальних випадків – 2116.

Наразі в області повністю вакциновані від коронавірусу понад 77 тисяч людей, ще майже 122 тисячі отримали одне щеплення від COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-