На Луганщині біля під’їзду будинку сапери знешкодили підозрілий предмет

На Луганщині біля під’їзду будинку сапери знешкодили підозрілий предмет

Фото
Укрінформ
Працівники поліції знешкодили підозрілий предмет у Сєвєродонецьку, який було знайдено у під'їзді одного з багатоповерхових будинків міста.

Як передає Укрінформ, про це поінформувала у Фейсбуці начальниця Відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

“Учора ввечері, 25 серпня, до сєвєродонецької поліції надійшло повідомлення про виявлення у одному з під’їздів багатоповерхівки по вул. Новікова невідомого предмету з дротами та мобільним телефоном. На місце події негайно прибули співробітники слідчо-оперативної групи, бійці батальйону поліції особливого призначення ГУНП, патрульні, вибухотехніки, кінологи, рятівники та медики”, - уточнила Погукай.

Читайте також: Чоловіку, який «мінував» парад до Дня Незалежності, повідомили про підозру

Вона зазначила, що поліцейські провели евакуацію мешканців будинку та взяли під охорону периметр навколо.

У Сєвєродонецьку поліцейські знешкодили підозрілий предмет / Фото: Тетяна Погукай, Facebook

“Вибухотехніки оглянули виявлений предмет та, за допомогою спеціального обладнання, перенесли його на вулицю, де знешкодили. Залишки предмету вилучено та спрямовано для проведення експертизи”, - поінформувала Погукай.

Читайте також: СБУ виявила мережу схронів із вибухівкою та боєприпасами у трьох областях

Відомості за цим фактом внесені до ЄРДР за ст.296 "Хуліганство" ККУ. Наразі поліцейські проводять невідкладні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи, причетної до скоєння цього кримінального правопорушення.

Як повідомлялося, 26 травня у Нацполіції поінформували, що у Кривому Розі поліцейські знешкодили підозрілий предмет на залізничних коліях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-