Міський голова Часова Яру подав у відставку

Міський голова Часова Яру подав у відставку

Заява
Укрінформ
У Донецькій області міський голова Часова Яру Дмитро Верзілов написав заяву про складання повноважень.

Про це він повідомив у Фейсбуці, опублікувавши фото заяви, передає Укрінформ.

«Сьогодні я написав заяву про складання повноважень міського голови. Я йшов на вибори за підтримки партії «Опозиційна платформа - За життя». Лідери цієї партії обіцяли мені всебічну допомогу і підтримку у розв'язанні проблем громади ... За час моєї роботи керівники партії жодного разу не допомогли у вирішенні проблем міста», - заявив Верзілов.

Читайте також: Начальник поліції Києва йде у відставку

Він звинуватив партію «ОПЗЖ» у подвійних стандартах, заявивши, що партійців «цікавлять тільки власні рейтинги та задоволення особистих інтересів».

Верзілов поскаржився, що без підтримки народних депутатів на місцях неможливо нічого змінити на краще.

«Без підтримки «зверху» народних депутатів неможливо відродити Часів Яр, неможливо виконати ті передвиборчі обіцянки, які були дані виборцям. Саме тому я прийняв єдино можливе рішення. Я відмовляюся брехати та обманювати людей і не тримаюся за владне крісло. Я йду з займаної посади », - заявив він.

Читайте також: Тимчасовий керівник Укрзалізниці Юрик йде у відставку

Водночас Верзілов підкреслив, його рішення не пов'язане ані зі справою у обвинуваченні його заступника у хабарництві, ані з обшуком у виконкомі.

«Відносно мене немає ніяких кримінальних справ і обвинувачень», - заявив він.

Як повідомлялося, на місцевих виборах у жовтні 2020 року в місті Часів Яр Донецької області переміг 31-річний Дмитро Верзілов, висунутий від партії «Опозиційна платформа - За життя». Він переселенець з окупованого Донецька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-