Селфі на даху потяга: на Харківщині дівчина отримала 50% опіків тіла

Селфі на даху потяга: на Харківщині дівчина отримала 50% опіків тіла

Укрінформ
На Харківщині 16-річна дівчина, яка від ураження струмом на станції "Куп'янськ-Вузловий" отримала 50% опіків тіла, перебуває у важкому стані у опіковому відділенні лікарні.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів завідувач опіковим відділенням Харківської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги Аслан Цогоєв.

"Дівчині 16 років. Швидка доставила її о 09:00 із Куп’янського району Харківської області, де, за даними супроводжуючих, вона о 05:00 робила селфі на даху одного з вагонів товарного потягу на станції "Куп'янськ-Вузловий", - зазначив Цогоєв.

Читайте також: На Рівненщині блискавка уразила одразу двох людей

За його словами, дівчина отримала опіки від вольтової дуги. Зараз вона перебуває у реанімації, у стабільно важкому стані з 50% опіків поверхні тіла.

У відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області кореспонденту Укрінформу повідомили, що інформація про інцидент зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень, триває перевірка.

"Встановлено, що дівчину вдарило електрострумом при спробі сфографуватися на даху вагона товарного потягу, в результаті чого її відкинуло на рейки", - розповіли в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, в одному з сіл Бобровицької громади Чернігівщини 16-річний юнак трагічно загинув при спробі сфотографуватися на даху вантажного потяга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-