У Бердянську затримали вожатого, якого підозрюють у розбещенні 10-річної дівчинки

У Бердянську затримали вожатого, якого підозрюють у розбещенні 10-річної дівчинки

Укрінформ
У Бердянську поліція відкрила кримінальну справу щодо вожатого одного з дитячих таборів, якого підозрюють у розбещенні 10-літньої дівчинки.

Про це повідомляє ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

“12 серпня об 11:45 годині до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від жінки 1988 року народження про те, що в одному з дитячих таборів в місті Бердянськ, вожатий вчиняв розпусні дії відносно її 10-річної доньки”, - повідомили в поліції.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що вранці 12 серпня вожатий зайшов у кімнату, де спали четверо дівчат. Молодий чоловік зняв із однієї з них спідню білизну, торкався руками її статевих органів та фотографував це на мобільний телефон.

Читайте також: Жителю Хмельниччини дали 10 років тюрми за зґвалтування хлопчика

Співробітника табору, яким виявився 18-річний мешканець Києва, студент одного зі столичних ВУЗів, затримали.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру за ознаками ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Підозрюваному може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, на Вінниччині поліцейські затримали підозрюваного у сексуальному насильстві та розбещенні неповнолітніх, який напав на двох дівчаток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-