У Чернівцях зводять приміщення лінійного прискорювача онкоцентру

У Чернівцях зводять приміщення лінійного прискорювача онкоцентру

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента "Велике будівництво" у Чернівецькому онкологічному центрі розпочали будувати приміщення для лінійного прискорювача.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

"На території Чернівецького онкологічного центру триває зведення приміщення для лінійного прискорювача. Бункер для прискорювача з’явиться у онкодиспансері у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Вартують роботи 24 мільйони гривень", - йдеться у повідомленні.

Будівельники уже розчистили майданчик, провели земляні роботи, облаштували фундамент і наразі мурують стіни споруди. Оскільки призначення цієї будівлі буде для специфічного медичного обладнання, то робітники дотримуються певних вимог. Так, стіни приміщення мають бути завтовшки у два метри, також під час зведення використовують особливо важкий баритовий бетон.

Читайте також: У Харкові зводять новий онкоцентр

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-