У Каневі завершують реконструкцію Будинку культури - фото

У Каневі завершують реконструкцію Будинку культури - фото

Велике будівництво
Укрінформ
Будівельна готовність Будинку культури у Каневі, який реконструюють за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», становить 97%.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної державної адміністрації.

У Каневі завершують реконструкцію Будинку культури / Фото: Черкаська ОДА

«На фінішній прямій реконструкція Будинку культури, що в Каневі. Будівельна готовність об’єкта – 97%», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що будинок культури буде розрахований на 700 місць. Тут будуть розташовані Шевченківська національна бібліотека та Канівська школа мистецтв. Центр облаштують для проведення різноманітних гуртків культурологічного спрямування й наукового відділу з вивчення та популяризації діяльності видатних осіб української історії.

«Тепер це не будинок культури, а справжній Шевченківський культурний центр. Великі ошатні зали, охайний ремонт, чудове освітлення і сучасна сцена, а ще - кінозал і школа мистецтв для дітей», - написав керівник Черкаської ОДА Олександр Скічко у Фейсбуці.

Читайте також: На Хортиці будують багатофункціональну спортивну зону

Зараз на території Будинку культури задіяно близько півтори сотні будівельників, які у дві зміни прибирають наслідки робіт та завершують ремонт.

«Я певен, що Шевченківський культурний центр стане магнітом для розвитку Канева як культурної столиці», - додав Скічко.

Читайте також: На Буковині реконструюють сільську школу на 500 учнів

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко оголосив про старт нової президентської програми «Велика реставрація». Цього року вже стартували роботи з комплексного відновлення 36 об’єктів культурної спадщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-