Чоловіку, який застрелив собаку на очах у дітей, загрожує до 8 років

Чоловіку, який застрелив собаку на очах у дітей, загрожує до 8 років

Укрінформ
У Харкові за процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури повідомлено про підозру чоловіку за фактом жорстокого поводження з тваринами (ч. 3 ст. 299 КК України).

Про це повідомляє пресс-служба Харківської обласної прокуратури, посилаючись на керівника окружної прокуратури Сергія Сотника, передає Укрінформ. 

"Досудовим розслідування встановлено, що наприкінці травня 2021 року 39-річний чоловік, проїжджаючи на автомобілі у Немишлянському районі, побачив 11-річну дівчину та 13-річного хлопчика, які гралися з собакою. Чоловік сказав дітям, що хоче сам погратися із твариною. Він дістав з автомобіля пневматичну гвинтівку та застрелив собаку на очах у неповнолітніх", - зазначив Сергій Сотник.

Читайте також: Зеленський підписав закон про заборону знущання з тварин

Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 2. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Як повідомляв Укрінформ, 16 червня Фрунзенський райсуд Харкова визнав винним 41-річного харків’янина у жорстокому поводженні з твариною, внаслідок чого сталася її смерть, та призначив покарання у виді 2 років обмеження волі з іспитовим строком (ч.1 ст. 299 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-