У Запоріжжі зустріли срібного призера Олімпіади Насібова

У Запоріжжі зустріли срібного призера Олімпіади Насібова

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі зустріли срібного призера Олімпійських ігор, борця греко-римського стилю (до 67 кг) Парвіза Насібова.

Зустріч проходила біля скульптури першому олімпійському чемпіону серед борців Якову Пушкіну, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Спочатку здавалося, що це сон, а зараз я усвідомлюю, що це реальність, що це в моєму житті відбувається. Я щасливий", - наголосив спортсмен.

На зустріч прийшли представники азербайджанської діаспори, спортсмени, тренер Парвіза Євген Чертков, представники обласної влади та городяни.

"Я працюватиму ще більше. Хочу насамперед собі довести, що я можу більше і спробую зробити все, аби приїхати (з Парижа у 2024 році - ред.) із золотою медаллю", - поділився планами спортсмен.

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк пообіцяв виділити гроші на покупку житла для спортсмена.

"Буду вірити, що дадуть квартиру. Я чимало роблю для області. З 8 запорізьких спортсменів я єдиний, хто привіз медаль, і я хотів би жити в своїй квартирі. Мої батьки живуть на зйомній, я теж... Я вважаю, я заслужив, і буду вірити, що найближчим часом це питання вирішиться", - сказав Парвіз.

Найближчим часом спортсмен планує зустрітися з батьками, які мешкають в Миколаївський області, потім поїхати на море і почати готуватися до Олімпіади-2024.

У Запоріжжі зустріли срібного призера Олімпійських ігор з греко-римської боротьби Парвіза Насибова / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Читайте також: Глава Мінспорту задоволений результатом збірної України на Олімпіаді в Токіо

Як повідомляв Укрінформ, у Токіо з 23 липня до 8 серпня проходила Олімпіада-2020. Українські спортсмени вибороли 19 медалей: дванадцять бронзових, шість срібних і одну золоту.

За «золото» спортсмени отримають 125 тисяч доларів, за «срібло» - 80 тисяч доларів, за «бронзу» - 55 тисяч доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-